Projecten

#Started from the bottom, TpH College Tour

By juli 7, 2016 No Comments

Telefoon pa Hubentud

De Stichting Arubaanse Kinder en Jeugdtelefoon is het project “#Started from the bottom, TpH College Tour” begonnen.

Dit project richt zich specifiek op de doelgroep jongeren van de middelbare school van de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Tijdens de TpH college tour krijgen de jongeren workshops van succesvolle jonge ondernemers. Tijdens deze workshops komen niet alleen de succesverhalen, maar ook de minder leuke ervaringen naar voren. Naast de workshop door de jonge ondernemers verzorg TpH ook zelf drie workshops aan leerlingen op basisscholen.

De thema’s die aanbod komen zijn:

Schoolproblemen (studeren, pesten)/ relatie (verliefdheid, verkering, vriendschap)/ geweld (conflict tussen jongeren)/ thuissituatie (problemen thuis met ouders) en seksualiteit (voorbehoedsmiddelen, tienerzwangerschap).